Kysymyksiä ja vastauksia

1. Löydänkö Omakorun verkkosivuilta samat tuotteet kuin varastomyymälästä?
Päivitämme tuotteita verkkosivuillemme aina kun ehdimme. Varastomyymälästämme löytyy kuitenkin paljon tuotteita, joita ei välttämättä löydy vielä verkkosivuilta. Jos kaipaat jotain tiettyä tuotetta, voit kysellä sitä sähköpostitse osoitteesta info[at]omakoru.fi.

2. Ovatko verkkosivujen tiedot ajan tasalla?

  • Varastotiedot: Pyrimme pitämään verkkosivujen tiedot varaston suhteen ajan tasalla, mutta myymälämyynnistä johtuen saattavat varastotiedot välillä poiketa. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.
  • Tuotetiedot: Mikäli otsikon ja kuvauksen kokotiedot poikkeavat, on otsikkotieto todennäköisesti oikea.
  • Huomiothan, että painotieto ei välttämättä kerro tuotteen painosta, vaan tuotteen pakkauksen painosta tai postituspainosta.

3. Ovatko tuotteet samanhintaisia verkossa, messuilla ja varastomyymälässä?
Kyllä, tuotteet ovat samanhintaisia verkossa, messuilla ja varastomyymälässä. Alennukset saattavat vaihdella myymälässä ja verkkokaupassa, riippuen kampanjasta. Näkyvillä olevat hinnat ovat vähittäismyyntihintoja.

4. Miten voin rekisteröityä Omakorun asiakkaaksi?
Valitse yläpalkin valikosta kohta kauppa ja sieltä alavalikosta Oma tili.

5. Miten maksan tilauksen?
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa verkkopankkitunnuksilla ja paypalilla. Voit myös valita “ennakkolasku” kohdan jolloin lähetämme sinulle ennakkolaskun jonka maksettuasi lähetämme tuotteet. Tukkuasiakkaat maksavat tavallisella laskulla.

6. Mitkä ovat tilauksen toimituskulut?
Tilauksen toimituskulut määräytyvät tuotteen painon ja koon mukaan. Meiltä löytyy kirje-postitus vaihtoehto, jotta pienet tilaukset voidaan toimittaa edullisesti.

7. Miten tilaus toimitetaan?
Valitset toimitustavan ostoskorissa. Mikäli kaipaat nopeaa toimitusta, valitse posti- tai matkahuoltopaketti. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästämme Tampereelta. Valitse silloin toimitusvaihtoehdoksi nouto, eikä tällöin tilaukseen tule postituskuluja.

8. Kuinka nopeasti tilaus toimitetaan?
Käsittelemme tilauksia joka arkipäivä ma-pe 10:30-15.00 ja pyrimme toimittamaan tilaukset samanpäivän aikana postiin. Postipakettien toimitusaika on noin. 1-4 arkipäivää. Kirjeiden toimitus riippuu oman paikkakuntasi jakelusta.

9. Mistä näen onko tilaukseni jo lähetetty?
Saat sähköpostiisi viestin “Tilaus Omakoru verkkokaupassa on valmis” tämä tarkoittaa että tilauksesi on pakattu ja on matkalla postiin. Mikäli olet valinnut postin- tai matkahuollon toimituksen, tulisi seurantatiedot päivittyä automaattisesti kyseisiin sovelluksiin. Mikäli haluat seurata tilaustasi verkkoselaimella, voit pyytää seurantatunnusta sähköpostilla: info[at]omakoru.fi.

10. Miten palautan tuotteen?
Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus tilauksen vastaanottopäivästä. Lisätietoa: toimitusehdoissa. Tuotteiden on oltava palautettaessa alkuperäisessä kunnossa.

11. Millainen takuu tuotteilla on?

Takaamme, että tuotteet ovat lähetettäessä olleet moitteettomassa kunnossa. Jos tuotteet ovat menneet lähetyksessä rikki, asiakkalla on oikeus palauttaa ne veloituksetta ja saada uudet samanlaiset tai korvaavat tuotteet tilalle.

12. Miten muutan oman tilini tietoja?
Valitse “Oma tilini”, voit muuttaa tietoja, esim. nimi, puhelinnumero, s-posti, ja osoitteet

 

Jäikö kysyttävää? Ei huolta. 

Ota yhteyttä:  info[at]omakoru.fi         puh. +358 41 318 3998