Koruhartsi GLOREX 750g pakkaus

55,80  sis. ALV

Pakkaus sisältää hartsipakkauksen lisäksi, kirjanmerkki silikonimuotin ja 10 x (8x8cm) lehtikulta arkkia.

GLOREXin kristallihartsi on kaksikomponenttista: hartsi ja kovete. Kuivaamisen jälkeen hartsi on läpinäkyvä kuin lasi. Käyttö: Kristallihartsi soveltuu kristallinkirkkaiden valukappaleiden luomiseen. Sopii myös korujen valmistukseen sekä pinnoitteeksi. Soveltuu käytettäväksi seuraavien materiaalien kanssa: Lasi, kivi, metalli, maalattu puu, polystyreeni, pahvi, valumateriaali ja sementti.

Hartsipakkaus: 500g + 250g, 2 x mittakuppia, 2 x puupuikkoa, 1 pari käsineitä ja suomenkieliset ohjeet.

Käyttöohjeet:

Sekoitussuhde: hartsin kovete suhde on 2: 1. Eli. jos tarvitset 150 g kristallihartsia, sekoita puhtaaseen ja kuivaan 100 g hartsia ja 50 g kovetinta. Sekoita aineet huolellisesti vähintään 3 minuutin aikana. Siirrä seos toiseen astiaan ja sekoita uudelleen. Kaada kristallihartsi valitsemaasi kohteeseen. Älä ylitä 2 cm kerrosta, muuten hartsi lämpenee liikaa. 6 tunnin kuluttua hartsi on pintakuiva ja 24 tunnin kuluttua se on täysin kovettunut (huoneesta riippuen (valun lämpötila ja paksuus).

Varoitukset
Hartsi on syövyttävä aine. Jos ainetta pääsee iholle tai silmiin: huuhtele runsaalla vedellä usean minuutin ajan. Jos oireet eivät asetu, ota yhteyttä lääkäriin. Voi aiheuttaa allergisia reaktioita.
Ei lasten käyttöön. 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): HARTSI-201-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino 830 g (gramma)
Mitat 70 × 80 × 140 mm (millimetri)