Ale!

ICE RESIN koruhartsi/kylmähartsi 25ml [1kpl]

16,50  15,00  sis. ALV

ICE Resin sekoitin. Tee tarvitsemasi määrä mittaamatta. Ruisku mittaa hartsin ja kovetusaineen oikeassa suhteessa. Tämä on helppo ja nopea tapa käyttää ICE Resiiniä. Tämä on pienin settimme.

Voit käyttää ICE Resiniä esimerkiksi riipuksiin, valokuvan suojaksi. Kuivana pinnasta tulee läpinäkyvä, kova “lasimainen”. Pakkauksessa on yksinkertainen käyttöohje englanniksi.

Ohje:
Tarvitset ice resin aineet (a ja b), tässä mallissa ne ovat molemmat mukana, muovikipon ja puutikun. Mikä tahansa puhdas muovikippo ja tikku käy. Työtaso ja kädet kannattaa suojata hyvin.
1. Paina tasaisesti ja molemmista ruiskuista tulee yhtä paljon ainetta, sinun ei tarvitse mitata mitään.
2. sekoita voimakkaasti n. minuutin ajan, kunnes seos on tasaista, eikä siinä näy raitoja. Jos aineessa on paljon ilmakuplia voit antaa seoksen seistä pari minuuttia, ja sekoittaa uudelleen.
3. Päällystettävästä kohteesta riippuen, kaada ainetta kohteen päälle tai levitä sitä tikulla tai esim. keittiön pesusienen avulla.
4. Älä siirrä, jätä paikoilleen kuivumaan. Kuivuu kokonaan 6-12 tunnissa.
5. sulje korkki huolellisesi, niin ruiskussa oleva, käyttämättä jäänyt aine säilyy.

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ICE25 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Huom! Tuote saattaa aiheuttaa iho- ja silmäoireita tai palovammoja. Saattaa aiheuttaa ihon herkistymistä. Nieltynä vaarallista. Suojalaseja ja -hanskoja suositellaan käytettäväksi.

Lisätiedot

Paino 501 g
Mitat 270 × 32 × 32 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICE RESIN koruhartsi/kylmähartsi 25ml [1kpl]”